Ferivi

Ferivi prodaje odjeću i obuću te opremu poznatih sportskih brandova. Sa 16 prodavaonica u Hrvatskoj, Ferivi je jedan od najuspješnijih zastupnika sport brandova u ovom području

Kupnja iz naslonjača

Migracija postojeće web trgovine sa PrestaShop platforme na Magento je bio logičan slijed razvoja web prodaje za Ferivi. Magento je rješenje koje savršeno odgovara njihovim potrebama. Kupnja je sada brza, sigurna i protiče bez ikakvih teškoća.

Razvili smo iOs i Android mobilnu aplikaciju za još bolje shopping iskustvo kupaca u pokretu

Problem sa zalihama

Ferivi se susretao i s problemom ažurnosti stanja zaliha u staroj web trgovini. ERP problemi su sada riješeni sa novim, točnijim sustavom kontrole stanja zaliha. Ništa ne frustrira više kao obavijest da kupljeni proizvod nije dostupan na skladištu, zar ne?

Savjetovanje

Vrijednost prosječne košarice je porasla za više od 90%, prodajni rezultati web trgovine su sa zadnjeg mjesta skočili na šesto mjesto. Radili smo zajedno s Ferivi timom, naše znanje i iskustvo pomoglo im je poboljšati rezultate web trgovine. Rezultati su sjajni!

"Gauss Development pružio nam je profesionalnu podršku tijekom razvoja naše nove web trgovine. Nova web trgovina prepoznata je od strane branda Nike te je odabrana kao službena web trgovina njihovih proizvoda. Poboljšali smo naše poslovanje i povećali prodaju zahvaljujući novoj web trgovini i Gauss Developmentu!" - Mario Pleša, web administrator, Ferivi & Co.

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.