Europa 92

Europa 92 je zastupnik najpoznatijih jeans brandova; Levi's®, Mustang, Wrangler, Lee, LTB, Gintonic, Broadway i Redskins.

Europa 92 ne prodaje samo jeans, već cijeli asortiman odjeće i modnih dodataka koji doprinose stvaranju jedinstvenog imidža.

Nova web trgovina odlikuje se modernim dizajnom koji će online kupnju pretvoriti u vizualno iskustvo. Bogata ponuda brandova odgovara svakom modernom looku i različitim ukusima kupaca.

Fit vodič

Fit vodič za muškarce i žene namijenjen je kupcima koji nisu sigurni koji model traperica im najbolje odgovara. Vodič kupcima omogućava izbor nekoliko modela, skinny, regular, slim, super slim i comfort uz slike i opis svakog modela.

Vodič omogućava kategoriziranje modela prema odabranim kriterijima, cijeni, abecedi, brandu, pregled modela iz svih kuteva uz opis svakog proizvoda.

Trgovini smo dodali pregled:

  • istaknutih popusta,
  • novih proizvoda,
  • dostupnost proizvoda,
  • liste želja,
  • usporedbe proizvoda,
  • brzu registraciju/prijavu.

Otkrijte nove kolekcije

Pregled dostupnih kolekcija dostupan je na naslovnoj stranici. Kupci mogu scrollati stranicu, pregledavati kolekcije odabranih brandova uz fiksnu navigaciju koja ostaje u zaglavlju stranice.

Prodajna mjesta

S obzirom da kupci vole isprobati traperice prije kupnje, Europa 92 povezuje web trgovinu s prodajnim mjestima. Kroz module za prodajna mjesta, kupcima je dostupna karta s točnom lokacijom svake trgovine, informacija o dostupnosti proizvoda na prodajnim mjestima, galerijom i informacijama o radnom vremenu.

Kupci svoje omiljene proizvode mogu dijeliti na društvenim mrežama, pretplatiti se na newsletter, koristiti program lojalnosti kako bi ostvarili popuste i pogodnosti.

Europa 92 prodaje jedinstvenu modnu odjeću, a svojim kupcima nudi uslugu visoke kvalitete. Sa najnovijim kolekcijama, ova Magento trgovina će postati omiljeno mjesto za sve obožavatelje kvalitetnog jeansa.

 

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.