Elektromodul radni nalog

Elektromodul je tvrtka specijalizirana za naplatu i održavanje parkirališta u gradu Osijeku. Zaduženi su i za savjetovanje, uvođenje u rad te isporuku softvera i opreme u parkirališne sustave.

Aplikacija za radne naloge je namijenjena Elektromodulovom odjelu za promet. Ovo rješenje s naprednim mogućnostima zamjenjuje papirnate obrasce, dajući radnicima mogućnost bržeg unosa, praćenje rada u realnom vremenu, transparentno praćenje svih radnih zadataka i statusa poslova.

Korisne mogućnosti

  • pregled otvorenih radnih naloga, rokovi, vrsta posla
  • status obrade, prijašnji unosi, lokacija, zadužena osoba
  • prijava kvara
  • dežurstva (korisnici s administratorskim pravima mogu uređivati raspored)
  • lokacije
  • bežično printanje

Aplikacija je namijenjena tablet računalima na Android platformi. Podaci s aplikacije se automatski pohranjuju u Elektromodulovu bazu podataka što olakšava izradu računa.

Prednosti

Prednosti korištenja aplikacije utječu na gotovo sve odjele u tvrtki. Bez potrebe za papirnatim radnim nalozima, tvrtka štedi novac i potrebno vrijeme za obradu. Smanjena je mogućnost pogrešaka i omogućen uvid u sve poslove koji trebaju biti obavljeni.

Ovaj tip rješenja je vrlo skalabilan. Elektromodul planira uvođenje dodatnih mogućnosti za web servis, napredne mogućnosti kontrole i upravljanja nalozima, pregled i raspodjelu dežurstava i još mnogo drugih mogućnosti.

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.