EduKit

EduKit je sustav koji školama nudi online pregled velikog broja programa za djecu i mlade koji su dostupni u Londonu

EduKit je sustav koji povezuje škole s pružateljima usluga različitih obrazovnih programa korisnih učenicima kod kojih je uočena potreba ili potencijalni rizik u ponašanju. Ponudom svih dostupnih programa na jednom mjestu, škole imaju mogućnost usmjeravati učenike prema programima koji su im potrebni.

Kako funkcionira?

EduKit pruža mogućnost stvaranja profila za svakog učenika, s isticanjem talenata ili potencijalnih rizika u ponašanju koji zahtijevaju određene akcije. Povezivanje učenika s odgovarajućom podrškom temeljenom na procjeni profesora je inovativan način razvoja i rada na vještinama/ponašanju svakog učenika.

Pronađite programe

Glavna tražilica smještena je na naslovnici, s poljima za tip programa i lokaciju (četvrt) gdje se program održava.

U dostupnim rezultatima pretrage, korisnik može dodati kriterije pretrage prema cijeni programa, dobnoj skupini kojoj je namijenjen, lokaciji u gradu gdje se program održava i mjestu održavanja (prostorije škole ili pružatelja usluge).

Registracija novog programa

Pružatelji usluga mogu jednostavno dodati nove programe, forma za registraciju je dostupna u glavnom izborniku.

Svaki novi program šalje se u EduKit bazu podataka gdje administrator pregledava, odobrava ili ne odobrava novi program.

Učinili smo EduKit responzivnim, kako bi mu škole i pružatelji usluga mogli pristupati putem svih vrsta uređaja, tablet računala i pametnih telefona. Sustav je baziran na Symfony 2 frameworku.

Verzija 1.0.

Prva verzija EduKita bazirana je na osnovnim funkcionalnostima. Nastavljamo razvoj tijekom cijele 2016. godine i implementacijom novih mogućnosti. u budućnosti, EduKit će podržavati ocjenjivanje svih programa, lociranje najbližeg programa uzimajući u obzir korisnikovu trenutnu lokaciju i slično.

EduKit je rješenje s ciljem poboljšanjem rezultata i izvrsnosti škola na području Londona.

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.