Donna Vekic

Jeste li znali da je tenis najpopularniji ženski sport? Nije ni čudo da uspješne tenisačice imaju toliko obožavatelja. Ponosni smo što je i naša sugrađanka jedna od njih.

Donna Vekić je mlada i iznimno talentirana hrvatska tenisačica iz Osijeka, našeg rodnog grada. Njezini obožavatelji govore mnogo o njezinu uspjehu i popularnosti. Par stotina tisuća obožavatelja prati Donnu na društvenim mrežama i komunicira s njom svakodnevno. Donna im je to iskustvo željela unaprijediti te se još više povezati sa svojim najvjernijim obožavateljima. Mi smo, stoga, razvili mobilnu aplikaciju koja pruža pristup ekskluzivnom sadržaju Donnina profesionalnog života te priliku za komunikaciju uživo. Upoznajte aplikaciju Donna Vekic.

U ovoj jednostavnoj, lijepoj i intuitivnoj aplikaciji sadržaj je podijeljen u 6 kategorija:

Ostanite informirani

Saznajte najnovije informacije bilo kada i bilo gdje. Sve što trebate znati o Donni na jednom je mjestu, ažurno i svega par dodira zaslona daleko.
Aplikacija je jednostavna za uporabu. Donnini obožavatelji, Android i iOS korisnici, trebaju samo napraviti račun ili se prijaviti s postojećim Facebook ili Google+ računom. U kategoriji Novosti dočekat će ih najnovije i interaktivne vijesti o najdražoj tenisačici. Ako imaju premium račun, sve vijesti i fotografije mogu i komentirati.

Pošaljite poruku Donni

Bilo bi super chatati s omiljenim sportašem, zar ne? Postavljati pitanja bez razmišljanja o tome tko se nalazi iza odgovora. Donnini obožavatelji to sada i mogu. Opcija Live Chat omogućuje im da Donni zažele sreću prije važnog turnira. Ona će im odgovoriti čim bude online.

Ne propustite važne događaje

Pratite sve Donnine važne turnire i događaje pomoću kalendara. Još bolje – sinkronizirajte ga s osobnim kalendarom na vašem uređaju.

U Galeriji pregledajte ekskluzivne fotografije i video sadržaje. Turniri, događaji, photo sessioni i behind the scenes – sve je tu.

Pratite rezultate

Ne možete prisustvovati turniru? Ne brinite! Aplikacija ima opciju Match Area, koja vam pomaže u praćenju svih Donninih rezultata.

Trgovina

Najvjernije obožavatelje oduševit će i vijest da putem aplikacije mogu pristupiti Donna Vekic shopu. Shop nudi Donna Vekic Fan setove – ono što svaki pravi obožavatelj mora imati.

Mnogi popularni sportaši razvijaju mobilne aplikacije radi bolje komunikacije s obožavateljima, na što obožavatelji odlično reagiraju. Nimalo ne sumnjamo kako će Donnine obožavatelje razveseliti vijest o njezinoj aplikaciji te će ju odmah preuzeti na svoje uređaje.

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.