Claridge Architects

Claridge Architects je tvrtka iz Londona, specijalizirana za planiranje i izgradnju komercijalnih, stambenih i urbanih objekata

Planiranje projekta

Redizajn za Claridge Architects donosi više od novog izgleda web stranice. Novo web sjedište posjetiteljima donosi upravo ono što traže, uvid u kvalitetu, ekspertizu i dosadašnje projekte tvrtke Claridge Architects.
Surađivali smo s klijentom tokom cijelog razvojnog procesa kako bi ispunili očekivano, te uspjeli realizirati planirane ciljeve po etapama.

Projekt je razvijen u suradnji s tvrtkom B1 Creative.

Portfolio

Jednostavan prikaz portfolio sekcije je bio prioritet, što se pokazalo ispravnim potezom i rezultiralo pozitivnim reakcijama posjetitelja.

Fokus je postavljen na kompaktniji prikaz radova, velike slike i opise. Potrebno je samo nekoliko klikova mišem za uvid u inovaciju i stručnost Claridge tima.

Uložili smo puno vremena u responzivni dizajn sjedišta. Klijent je zatražio različite prikaze dimenzija slika u pregledu portfolia na TV-u, mobilnim uređajima, desktop i tablet računalima.

Claridge tim

Ključne osobe predstavljene su kroz fotografije i opise funkcija/opisa posla. Fotografije su smještene s lijeve strane, opisi se pojavljuju na desnoj strani kada posjetitelj klikne na fotografiju određenog zaposlenika. Moguće je posebno scrollati fotografije, a posebno opise.

Tvrtka je trenutno uključena u širok spektar projekata u Londonu i Velikoj Britaniji. Njihovi projekti zadržavaju jednostavnost stoga su nam pristupili s istim zahtjevom za izgledom nove web stranice. Jednostavnost je stil koji nastoje zadržati u svim aspektima svog djelovanja.

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.