Britton

Britton u svojoj ponudi ima samo najbolju sportsku opremu, modne i poslovne brandove. Nordica, Rollerblade, Gaastra, McGregor i Next su brandovi koje Britton ponosno zastupa u Hrvatskoj.

Ulazak u online prodaju

Britton je zakoračio u svijet online prodaje. Naš posao bio je transformirati nihovu korporativnu stranicu u web trgovinu na Magento platformi. Trgovina nudi širok izbor opreme za skijanje, rolanje, klizanje i druge sportove.

 

 

Intuitivna navigacija sa kategoriziranjem po cijeni, tipu proizvoda i brandu pomaže korisnicima lakše pronaći traženi proizvod.

Checkout omogućava pregled proizvoda, recenzije i komentare, dijeljenje iskustva na društvenim mrežama prije završetka kupnje.

Web trgovina je povezana s ERP sustavom Luceed. Upravljanje proizvodima (dodavanje, uklanjanje) se radi samo kroz ERP, bez potrebe ponavljanja istih radnji kroz administraciju trgovine.

 

 

Pro tips

Ova stranica je mnogo više od web trgovine. Zanimljivi blog postovi i sportski savjeti su sadržaj koji će zanimati svakog sport entuzijasta.

Newsletter

Korištenjem newsletter mogućnosti, korisnici su uvijek informirani o popustima i novostima u svijetu skijanja, klizanja, rolanja i drugih sportova koje Britton prati.

 

S naglaskom na kupnju preko mobilnih uređaja, Britton web trgovina je dostupna uvijek i svuda, jednako brza i pouzdana kupnja kao i putem računala.

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.