Alternativa za vas

Alternativa za vas je tvrtka koja educira i promiče zdrav način života. Osim korisnih savjeta i tekstova, prodaje prirodne proizvode kroz Magento web trgovinu.

Broj kupnji preko mobilnih uređaja ubrzano raste stoga smo poboljšali iskustvo kupnje preko mobilnih uređaja na Alternativa web trgovini kako bi korisnicima omogućili maksimalni komfort pri kupnji. Nema potrebe ustajati s kauča, pristupite web trgovini putem putem mobilnih uređaja, kupnja je brza i sigurna

Alternativa za vas nudi više od 2000 proizvoda; dodaci prehrani, organska hrana, čajevi, ulja, prirodnu kozmetiku i brojne druge proizvode koji su prepoznati od strane kupaca diljem svijeta.

Ova popularna stranica konstantno radi na stvaranju sadržaja i ponudi novih proizvoda koji pomažu ljudima poboljšati kvalitetu života.

Najbolje iskustvo kupnje 

Novi dizajn donosi poboljšanje u pregledu asortimana proizvoda, istaknute proizvode na akciji, mogućnost usporedbe proizvoda za lakše donošenje odluke o kupnji i brži put kroz checkout.

 

Cross sale

Novi modul za cross sale (unakrsnu prodaju) omogućuje jasniji prikaz dodatnih proizvoda koji mogu zanimati kupca uzevši u obzir proizvode dodane u košaricu. Košarica prikazuje odabrane proizvode uz velike fotografije i detalje o proizvodu kako bi se smanjila mogućnost otkazivanja ili korekcija u narudžbi.

 

Testirali smo dvije varijante checkouta. Razlika u dizajnu/layoutu se pokazala važnom obzirom da je jedna od dvije testirane verzije dobila puno bolje ocjene i generirala veću prodaju. Tražiti mišljenje kupaca je uvijek dobar način uvođenja promjena u poslovanje.

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.