Advisera

Advisera je način kako moderne tvrtke pametno implementiraju ISO, ITIL i OHSAS standarde.

Istražite akademije!

Advisera nudi podršku kroz četiri akademije: 9001, 14001, 18001 i 2000. Za svaku akademiju smo razvili posebno prilagođeno web sučelje gdje korisnici mogu pronaći dokumentaciju, čitati tematske blog postove i preuzeti dostupne materijale.

Virtualni konzultant

Virtualni konzultant pruža podršku, savjetovanje i olakšava snalaženje kroz akademije. Pomaže korisnicima dobiti potrebne informacije, pripremiti projekt uz individualnu podršku.

Izazov koji smo imali bio je pretvoriti sovu u virtualnog konzultanta. Upoznajte Oscara, najboljeg konzultanta za certificiranje!

Centar za učenje

Advisera educira nudeći besplatne alate i materijale za preuzimanje. Baza znanja sadrži mnoštvo korisnih članaka, webinara za pomoć organizacijama u implementaciji top standarda i okvira.

Rezultat

Ova edukacijska i konzultantska web stranica zahtijevala je posvećeni individualni pristup, s puno custom back-end razvoja kako bi postigli željeni rezultat za klijenta.

Advisera je globalni lider u području web-treninga stoga su zahtijevali web stranicu koja je informativna, prilagođena korisniku i nadasve profesionalna kako bi zadržali svoju poziciju i još više ojačali svoje poslovanje.

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.