Projekt “Povećanje konkurentnosti tvrtke Gauss d.o.o.”

Utorak, 28 studeni, 2017

Projekt se provodi s ciljem uvođenja informatičkih rješenja što će dovesti do povećanja konkurentnosti i bolje organiziranosti cjelokupnog poslovanja tvrtke.

Započela je provedba projekta Povećanje konkurentnosti tvrtke Gauss d.o.o. , odobrenog iz programa eImpuls i financiranim iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR).

Obzirom na rast tvrtke i potrebama tržišta koje su se s vremenom pojavile, postalo je nužno poboljšati poslovanje kako bi tvrtka zadržala stabilnost te povećala konkurentnost. Aktivnosti u projektu započinju nabavom i implementacijom ERP (Enterprise resource planning) rješenja za koje je odabrano rješenje tvrtke Datalab – Pantheon. 

Uvođenjem Pantheona planirana su brojna poboljšanja, koja se ponajviše očituju u integriranju svih poslovnih procesa u jedan sustav što će povećati učinkovitost tvrtke u svim segmentima. Nastavak aktivnosti u projektu odnosi se na nabavu informatičke opreme (računala, multifunkcijski pisač, smart TV) na kojima će raditi postojeći i novi zaposlenici. Osim poboljšanja u vidu poslovnih procesa i korištenja ERP rješenja, kroz projekt se namjerava poboljšati i proces prodaje, marketinga, podrške klijentima i uspostaviti bolji nadzor korištenja resursa unutar i izvan tvrtke.

Provedba projekta planirana je kroz 12 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta iznosi 673.170,00kn, od kojih bespovratna sredstva iznose 299.900,00kn.

 

 

 

Sanja Radić

Sanja is a Project Manager. She graduated in Faculty of Economics in Osijek, specialized in Business Informatics. She loves social media, new technologies, journalism, blogging and travel.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

© 2018, Sva prava pridržana