Poslovi

Pridružite se našem timu

U potrazi smo za talentiranim, kreativnim i vrijednim ljudima, kakvi smo i sami, koji će se pridružiti našem super timu. Pregledaj što trenutno tražimo, možda nađeš nešto za sebe!

Želiš nam se pridružiti, ali ne vidiš otvorene natječaje? Nema problema. Slobodno nam pošalji CV na posao@gauss.hr. Rado ćemo ga pročitati.

Trenutno otvoreni natječaji

C# i VB developeri

Misliš da si analitičan/a, dobar/a u rješavanju problema, temeljit/a i orijentiran/a na detalje? Programiranje ti je u krvi i želiš se pridružiti grupi istomišljenika s kojima ćeš moći dijeliti ideje te konstantno učiti nove stvari? Imaš sreće, jer mi smo baš ti istomišljenici i upravo tražimo pojačanje.

Web developer

Tražimo nekog tko zna i voli raditi i s back-end i front-end tehnologijama. Nekoga tko je strastven oko izrade web aplikacija, brzo uči i voli dobre izazove. Pogledaj detalje.

Android developer

Ako imaš iskustva u dizajnu i razvoju Android aplikacija, strastven/a si u istraživanju svega što Android platforma nudi i, prije svega, želiš raditi u timu zabavnih, mladih, talentiranih i vrijednih ljudi, pazi ovo: naš Android tim traži pojačanja. Prijavi se!

iOS developer

Jesi li Apple entuzijast? Upoznat si s ciklusom razvoja mobilnih aplikacija i želiš razvijati kul aplikacije za iOS? Odlično! Baš tebe tražimo.

Java developer

Ako ne misliš da je Java iz naslova kava, nastavi čitati. Tražimo nekog tko je sposoban pisati dobro dizajniran i efikasan kod koristeći najbolje prakse u razvoju softvera, rješavati složene probleme, nekoga tko će s uzbuđenjem raditi na razvoju aplikacija visokih performansi, i tko, pritom, fanatično prati sve tehnološke novotarije.

© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.