Novim znanjima do zajedničkog rasta

Krenuli smo u provedbu EU projekta gdje ćemo kroz kontinuiranu edukaciju vlastitog kadra ojačati svoje kapacitete i postati spremniji na izazove dinamične okoline u kojoj poslujemo.

^29655EE8194512E08A2A1624AC356706BC65332CE4A09C2AF1^pimgpsh_fullsize_distr“Novim znanjima do zajedničkog rasta” projekt je koji koji kreće u provedbu, a koji financira Europski socijalni fond.
Cilj projekta je unaprijediti stručne i upravljačke kompetencije zaposlenika tvrtke Poslovanje 2 d.o.o. radi ostvarenja rasta poslovanja i iskorištavanja tržišnih prilika.

Navedeno će se postići nizom edukacija iz područja upravljačkih, prodajnih i komunikacijskih vještina te stručnim edukacijama o inovativnim metodama vođenja IT projekata, testiranju softvera i Internet marketingu. Ciljnu skupinu projekta čine 24 zaposlenika tvrtke – menadžment tim i IT stručnjaci. Projekt daje odgovor na izazove brzo rastućeg poduzeća i nužne potrebe usavršavanja perspektivnih djelatnika.

Ukupna vrijednost projekta je 309.100,00 HRK, dok je udio EU financiranja 90% troškova projekta. Projekt će se provoditi od kolovoza 2015. do srpnja 2016. godine. Za dodatne informacije o projektu možete se javiti na sanja.radic@gauss.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz http://www.strukturnifondovi.hr/

Ulaganje u budućnost

sanja-radic

Sanja je Project Manager. Zaposlena je u Gauss Developmentu od samih početaka. Po struci je diplomirani ekonomist, smjer Poslovna informatika. Aktivna je na društvenim mrežama od 2008, voli nove tehnologije, blogove, novinarstvo i putovanja.

Komentari

© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.