Održane nove radionice

Poslovanje 2 nastavlja s jačanjem vlastitih kapaciteta provođenjem novih edukacijskih ciklusa u prvom tromjesečju 2016. godine

U sklopu projekta „Novim znanjima do zajedničkog rasta“, tijekom siječnja i veljače 2016. godine održan je ciklus edukacija iz Prodajnih i komunikacijskih vještina  za 10 zaposlenika tvrtke. Educirani su djelatnici iz prodaje i marketinga koji su u svakodnevnom kontaktu s klijentima i drugim dionicima tržišta, a imaju potrebu za usavršavanjem u ovom području, kako bi ojačali vlastite kompetencije. Naglasak edukacija bio je na konfliktima i pregovaranju, načelima uspješne komunikacije, pregovaračkim vještinama, CRM poslovanju i prodajnim strategijama.

U ožujku je održan novi slijed edukacija, iz područja testiranja softvera. Sedam djelatnika tvrtke prošlo je trodnevnu edukaciju iz područja testiranje softvera. Radionica je provedena kroz dvije cjeline; testiranje Magento e-commerce stranica i testiranje mobilnih aplikacija. Djelatnici su dobili priliku dodatno proširiti svoja znanja i unaprijediti proces kontrole kvalitete softverskih rješenja.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz http://www.strukturnifondovi.hr/

Ulaganje u budućnost

sanja-radic

Sanja je Project Manager. Zaposlena je u Gauss Developmentu od samih početaka. Po struci je diplomirani ekonomist, smjer Poslovna informatika. Aktivna je na društvenim mrežama od 2008, voli nove tehnologije, blogove, novinarstvo i putovanja.

Komentari

© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.