Gauss Development u 5% najboljih poslovnih subjekata u Hrvatskoj!

Vodeći europski ponuđač poslovnih informacija, tvrtka Bisnode ocijenila je Gauss Development bonitetnom ocjenom AA na koju, prema njihovom istraživanju, ima pravo samo 5% poslovnih subjekata u Hrvatskoj!

Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke. Analitička metoda izračuna jedinstvena je za sva tržišta Europe i temelji se na službenim godišnjim financijskim izvještajima poslovnih subjekata. Tvrtke s bonitetnom izvrsnosti posluju nadprosječno i kod njih je manja vjerojatnost da će iduće godine zabilježiti blokadu transakcijskog računa.

Naši rezultati
Zadovoljili smo potrebne financijsko-analitičke kriterije za 2014. godinu i stekli pravo nositi AA certifikat koji našim partnerima i klijentima daje još jednu potvrdu sigurnosti, iz perspektive financijske sposobnosti i poslovanja na visokoj razini pouzdanosti i odgovornosti u poslovanju. Svojom praksom podmirenja računa odmah po primitku i isplatom plaća u prvom tjednu svakog mjeseca stvaramo pozitivnu klimu među partnerima i našim djelatnicima u kakvoj želimo poslovati.

Zašto certifikat?
U današnjem neizvjesnom poslovnom okruženju nije uvijek lako uspostaviti povjerenje između poslovnih partnera. Certificiranje je međunarodni standard kvalitete i međunarodna praksa kojom tvrtke jačaju svoj ugled dokazuju da su poželjni partneri jer sljedećih 12 mjeseci neće ulaziti u blokadu. Ponosni smo na ovo priznanje koje potvrđuje kvalitetu i izvrsnost naše tvrtke koja od svojih početaka djeluje po načelima odgovornog poslovanja.

Više o certifikatima možete saznati na stranicama tvrtke Bisnode.

 

 

 

 

sanja-radic

Sanja je Project Manager. Zaposlena je u Gauss Developmentu od samih početaka. Po struci je diplomirani ekonomist, smjer Poslovna informatika. Aktivna je na društvenim mrežama od 2008, voli nove tehnologije, blogove, novinarstvo i putovanja.

Komentari

© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.