E-commerce Hrvatska

Gauss Development kao partner osnivač za udrugu E-commerce Hrvatska razvija centralni servis koji će služiti kao odredišno mjesto za sve one koji žele pokrenuti web trgovinu ili trebaju savjete stručnjaka

LOGO-ecommerce-hrvatska-230x120

Udruga E-commerce Hrvatska je nova inicijativa nastala s ciljem poboljšanja kvalitete usluge web trgovine u Hrvatskoj. Veliki web trgovci su često uspješni u offline prodaji, ali su loši u online poslovanju. Imaju nekvalitetne web stranice i neefikasne marketinške kampanje. Osoblje zaduženo za web trgovinu nema dovoljno znanja, nema definirane ciljeve i često uz taj posao obavljaju razne druge poslove. S druge strane, tu su mali igrači, stari i novi trgovci koji žele krenuti s web trgovinom i imaju mnoštvo pitanja poput onih o cijeni razvoja web trgovine, tvrtkama specijaliziranim za razvoj trgovina, platforme, payment gatewayi i dostavne službe, oglašavanje, kako povećati prodaju i brojna druga pitanja.

Osnivači i glavni inicijatori su Marcel Majsan i Dino Oreški, iskusni stručnjaci za područje web trgovine.

Centralni web servis 

Osim doprinosa u dijelu iskustva sa razvojem Magento web trgovina, Gauss Development razvija web servis koji će sadržavati sljedeće:

Oglasnik nuditelja usluga

Oglasnik poslova

Online CV 

Blog

Edukacije

E-commerce forum

Pitanja i odgovori (VIDEO)

Web servis je trenutno u izradi, sve informacije o launchu ćemo objaviti po završetku.
Case study portala ćete nakon launcha pronaći ovdje

Oznaka povjerenja za trgovce

Udruga namjerava izraditi popis standarda koji će činiti kodeks i oznaku povjerenja koje bi svaka web trgovina trebala zadovoljiti. Usklađenost sa zakonskom regulativom, fiskalizacija, kartična naplata, ugovori s dostavnim službama su primjeri standarda koje bi trgovina trebala zadovoljiti kako bi stekla oznaku povjerenja i dala svojim kupcima dodatnu razinu sigurnosti u kupnju.

Pogodnosti za članove

Članovi udruge će imati mogućnost ostvariti popuste na usluge tvrtki partnera. Partneri udruge nude široku paletu usluga, od razvoja web trgovine, hostinga, izrade video materijala, različitih edukacija i oglašavanja.

Online brošura

 

sanja-radic

Sanja je Project Manager. Zaposlena je u Gauss Developmentu od samih početaka. Po struci je diplomirani ekonomist, smjer Poslovna informatika. Aktivna je na društvenim mrežama od 2008, voli nove tehnologije, blogove, novinarstvo i putovanja.

Komentari

© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.